Bygge og anlæg

Bygge og anlæg

Learnmark Efteruddannelse

Gas-vand-og-sanitetsmesteruddannelsen

Vi har pt. ingen hold på dette kursus. Hvis du skriver dig op via kursusagenten, får du besked, når vi opretter nye hold.
Kursuspris
Pris: (prisen fordeles over fire rater a 26.800,00 kr.)
DKK 107.200,00

Om kurset

På Learnmark Efteruddannelse kan du tage uddannelsen til GVS-mester. 


Uddannelsen

Efter den fulde uddannelse til GVS-mester er du kvalificeret til selvstændigt at projektere, installere og varetage driften af systemer inden for gas og VVS. Du er samtidigt berettiget til at ansøge om autorisation på gas-, vand- og sanitetsområdet - også kendt som autoriseret VVS-installatør. Uddannelsesforløbet baseres på en lang byggefaglig og teoretisk uddannelsestradition i Horsens. 

Som et ekstra tilbud vil det være muligt at indlægge kloakmestereksamen i uddannelsen. Du kan således blive kvalificeret til både at være autoriseret kloakmester og GVS/VVS-installatør efter endt uddannelse. GVS-mester og kloakmesteruddannelsen foregår i samme studiemiljø på Learnmark Horsens, Vejlevej 150, 8700 Horsens.  
Undervisning

Undervisningen foregår 2 dage om ugen i to år - i alt ca. 140 undervisningsdage. Uddannelsen tilgodeser medarbejdere i virksomheder, der ikke kan undværes på fuld tid.


Fjernundervisning

Du vælger selv, om du vil følge undervisningen på skolen eller hjemme via fjernundervisning. Fjernundervisning er en direkte transmission fra klasseundervisningen. I klassen er der opsat kamera og mikrofoner. Den fjernunderviste kan således følge undervisningen og dialogen i klassen via egen pc, og kan selv spørge ind i klassen. Alle lektioner optages, og kan genses efter behov. 


Adgangskrav

For at blive optaget på uddannelsen kræves relevant erhvervsuddannelse inden for VVS-området og en arbejdserfaring på minimum 2 år efter bestået svendeprøve som VVS-møntør, landbrugsmaskinsmed, blikkenslager eller lign. Andre med tilsvarende viden sammen med dokumenteret erhvervserfaring inden for VVS kan optages på studiet. Som ingeniører, maskinmestre og bygningskonstruktører kan du blive optaget på uddannelsen med mulighed for meritafkortning af uddannelsen i forhold til kvalifikationer. 


Adgangskursus til GVS-mesteruddannelsen

Som maskinmester, ingeniør, konstruktør eller lignende kan du tage et adgangskursus, som giver dig adgang til GVS-mesteruddannelsen.

Læs mere om uddannelsen her: Adgangskursus til GVS-mester og boliginstallatøruddannelsen

 

Mere info

Peter Hjortdal Andersen Uddannelsesleder Learnmark Efteruddannelse 
T: 42 12 73 06, E: pha@learnmark.dk

Jens Willumsen, underviser
T: 42 12 73 38, E: jwil@learnmark.dk Infomøde

Hør mere om uddannelsen til Gas- vand- og sanitetsmester:

6. september 2022 kl. 18:30
Learnmark Efteruddannelse, Vejlevej 150, 8700 Horsens