De Driftige Lederes Vidensklub

Er du leder og nysgerrig efter nye faglige indsigter, der sætter gang i refleksioner over din egen lederpraksis? Og er du samtidig villig til at tage dine egne praktiske erfaringer, udfordringer og dilemmaer med til bordet? Så er Vidensklubben noget for dig.
Vidensklubben er baseret på co-creation. Det vil sige, at du selv er med til at sætte dagsordenen, så indholdet altid er aktuelt og nærværende for dig. Hvert møde har fokus på et aktuelt emne med oplæg, drøftelser og sparring på tværs af deltagerne. Du opnår på den måde indsigt i de nyeste værktøjer inden for ledelse og medarbejderudvikling - både fra teoretisk, men mest af alt fra en praktisk vinkel. Emner kan fx være ‘ledelse & mod’, ‘tillid & trivsel’, ‘den gode feedback’, og ‘ledelse & bæredygtighed’.

Konceptet bag vidensklubberne

Vidensklubben gør det let at møde andre nysgerrige ledere, der står med de samme dilemmaer, som du møder i dit arbejde. Her kan du udveksle erfaringer, udfordringer og løsninger med andre som dig. Du styrker dit lokale netværk, får nye relationer og måske nye samarbejder. 

Her i Horsens har vi tradition for et stærkt fællesskab blandt erhvervsdrivende. Med over 700 medlemsvirksomheder, mere end 23.000 arbejdspladser, er Business Horsens et af landets stærkeste erhvervsnetværk. Det netværk kan du også blive en del af. 
Det praktiske

Vi mødes 2 timer ad gangen, 4 gange om året.
Max 20 deltagere, så der er plads til den gode dialog. 

Med forbehold for ændringer.


Pris

Kr. 3.000 ex moms.

Facilitator

Lene Glyngø
Chefkonsulent, Learnmark Efteruddannelse
M: 42 12 74 22
E: lgje@learnmark.dk

Tilmeld

Tilmeld dig hos Business Horsens.

Få mere info

Er du interesseret i at høre mere om netværket, er du velkommen til at kontakte:

Lene Glyngø
Chefkonsulent, Learnmark Efteruddannelse
M: 42 12 74 22
E: lgje@learnmark.dk