Bygge og anlæg

Bygge og anlæg

Learnmark Efteruddannelse

Opsætn. og fugning af fliser m. epoxyhold. produkt

Vi har pt. ingen hold på dette kursus. Hvis du skriver dig op via kursusagenten, får du besked, når vi opretter nye hold.
Kursuspris
Pris for faglærte/ufaglærte i job eller selvforsørgende:
DKK 134,00
Pris for øvrige deltagere (Jobcenter betaler for ledige):
DKK 1.383,60
Info om fag
48541 - Opsætn. og fugning af fliser m. epoxyhold. produkt

Målgruppe: Murere og andre med tilsvarende kvalifikationer eller praktisk erhvervserfaring, som har eller ønsker job inden for området. Det er en forudsætning for deltagelse, at deltageren har bevis fra kurset Pers. sikkerhed v arbejde med epoxy og isocyanater.

Beskrivelse: Deltageren kan:
Fuge klinker og fliser med epoxyholdig produkter ud fra viden om forskellige epoxyholdige produkter til brug for opsætning og fugning af klinker og fliser
Udføre arbejdet hensigtsmæssigt i forhold til de sikkerheds- og arbejdsmiljømæssige regler, som knytter sig til arbejde med epoxyholdige materialer.
Planlægge og forestå en kvalitetssikring af eget og andres arbejde i forhold til en given standard og kan samtidig sikre overholdelse af sikkerheds- og arbejdsmiljømæssige forhold.
Udføre arbejdet under hensyn til de regler, som gælder for bortskaffelse af brugte værktøjer, arbejdstøj, vand, der er brugt under rengøring, o.a.

Fagnummer: 48541 Opsætn. og fugning af fliser m. epoxyhold. produkt Varighed 1 dag Pris for faglærte/ufaglærte i job eller selvforsørgende: DKK 134,00 Pris for øvrige deltagere (Jobcenter betaler for ledige): DKK 1.383,60