Til dig, der leder tæt på driften: Vi synes, du har fortjent et fedt netværk!

Som mellemleder kan du nemt føle dig mast i daglig drift og manglende tid til ledelsesopgaven. Du kan nemt havne i management-rollen, hvor du administrerer, kontrollerer og render rundt og slukker brande og dikterer løsninger. Nogle dage føler du dig som lusen i midten og andre dage som helten i midten. Du kan sikkert også sommetider føle dig ensom i rollen som leder. Vi synes, at ledere som dig fortjener et netværk!
Du er sikkert blevet leder, fordi du er fagligt dygtig. Din chef tænkte: Her er en medarbejder, der er dygtig til sit fag og dygtig til at organisere. Ham gør vi til teamleder. Da du sagde ja tak, var du – heldigvis, fristes man til at sige – ikke klar over, at du var på vej ind i et evigt spændingsfelt, hvor der er flere spørgsmål end svar. 
 
Er det her, jeg skal gå forrest, eller er det bedre, jeg holder mig i baggrunden? Er det nu, jeg skal lytte til mine medarbejdere, eller skal jeg selv træffe beslutningen? Hvordan balancerer jeg hensynet til medarbejdernes trivsel og kravet om effektivitet? Spørgsmålene er mange, og tvivlen er din følgesvend. 
 
Som mellemleder kan du nemt føle dig mast i daglig drift og manglende tid til ledelsesopgaven. Du kan nemt havne i management-rollen, hvor du administrerer, kontrollerer og render rundt og slukker brande og dikterer løsninger. Nogle dage føler du dig som lusen i midten og andre dage som helten i midten. Du kan sikkert også sommetider føle dig ensom i rollen som leder.

Vi synes, at ledere som dig fortjener et netværk!

Et netværk og et frirum, hvor du kan blive klogere på din lederrolle og den komplekse ledelsesopgave, og hvor du har mulighed for at dele dine erfaringer og få sparring på dine udfordringer og tvivl.  
 
I netværket er ledelse det faglige omdrejningspunkt. Her møder du andre ledere på tværs af brancher, fx afdelingsledere og teamledere fra offentlige og private virksomheder eller ejere af mindre virksomheder – det kan fx være butiksejeren eller håndværksmesteren. Du styrker dit lokale netværk, får nye relationer og måske nye samarbejder.

Vi mødes fire gange om året

Hvert møde har fokus på et aktuelt emne med oplæg, drøftelser og sparring på tværs af medlemmerne. På den måde får du indsigt i de nyeste værktøjer inden for ledelse - både fra en teoretisk, men mest af alt fra en praktisk vinkel.

Du er selv med til at sætte dagsordenen for møderne


På den måde er du sikker på, at indholdet altid er aktuelt og nærværende. Et konkret eksempel på et tema er: ”Hvorfor er det så svært at være mellemleder?”. Det handler om, hvor kompleks en opgave ledelse kan være, om det krydspres, man ofte agerer i, og om det mod, som det også sommetider kræver. Andre eksempler kan være bæredygtig ledelse, at lede på distancen, lederen som kulturskaber eller sammenhængen mellem trivsel og resultater. Men som sagt, det er medlemmerne, der sætter dagsordenen.
 
Så hvis du er nysgerrig på ledelse, og hvis du vil styrke din lederrolle, så kom og vær med!

 Læs mere om netværket og tilmeld dig på Business Horsens' hjemmeside.
 
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Lene Glyngø, chefkonsulent på Learnmark Efteruddannelse, E: lgje@learnmark.dk eller M: 4212 7422

FAKTA OM LEDERNETVÆRKET

Navn: Vidensklub for driftige ledere
Initiativtbagere: Learnmark Efteruddannelse og Business Horsens
Møder: 4 gange årligt
Pris:  3000 kr. årligt
 
 

LÆS MERE OM NETVÆRET