Topbanner_alle_2800x40012_(1)_(2)

Åbent værksted – en fleksibel kursusform målrettet dine behov

Learnmark Efteruddannelse udbyder mange forskellige kurser i Åbent værksted. Det er IT- og regnskabskurser samt svejse- og robotsvejsekurser.

Vælg de kursusdage, der passer dig

Åbent værksted er en meget fleksibel kursusform, hvor du vælger de kurser, du har brug for. Der er ingen bestemt dato eller ugedag, hvor kurserne starter, så du kan vælge de kursusdage, der passer dig bedst. Nogle kurser kan du også tage på halve dage, så du kan passe dit arbejde samtidig.
 
På de fleste kurser med Åbent værksted har vi kursusstart alle hverdage året rundt – med forbehold for planlagte lukkedage. Se aktuelle kursusdage på de enkelte kurser.

Kurser på dit niveau

Kursernes indhold er både for nybegyndere og erfarne, og du vælger de kurser, der passer til dit niveau.
 
Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige kursus og det rigtige kursusniveau, er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktinformationer på underviserne nedenfor.

Sådan foregår undervisningen i Åbent værksted

Når du møder i Åbent værksted, bliver du introduceret til de programmer og maskiner, du skal bruge. Du bliver også introduceret til undervisningsmaterialet, der passer til dit kursus. Materialet giver dig den nødvendige teoretiske viden, så du kan løse de tilhørende opgaver. Du kan altid få hjælp, råd og vejledning af underviseren, som er tilknyttet Åbent værksted.
 
På denne måde kan du i Åbent værksted arbejde i dit eget tempo.
 
I kursuslokalet er der andre kursister, der også arbejder individuelt med deres kursusopgaver. I må meget gerne hjælpe hinanden, og der er også god tradition for at, at kursisterne holder pauser sammen, hvis de ønsker det.
 
Vores kurser foregår i et voksent miljø, hvor vi har en god, fri og hyggelig omgangstone.
 
Som afslutning på kurset får du en test, som viser, om du har lært den nødvendige teori og praktiske færdigheder.