Kvalitet, udbud og projekter

Hos Learnmark Efteruddannelse har vi fokus på høj kvalitet og at vi lever op til både deltagerenes og virksomhedernes forventninger til os og vores forløb. Det gør vi blandt andet ved at arbejde målrettet med udvikling af vores kvalitetssikringsystem på både erhvervsuddannelserne og efteruddannelsesområdet. I den forbindelse arbejder vi med og udvikler til stadighed en kvalitetskultur med det formål at sikre fælles forståelse for kvalitetsarbejdet i hverdagen.

Kvalitetssikringssystemet og kvalitetskulturen er med til at sikre, at Learnmark Efteruddannelse hele tiden arbejder målrettet mod at ligge i markedets bedste del.

Kursisternes, elevernes, de studerendes og virksomhedernes evalueringer og gode råd giver os gode idéer og forslag til, hvordan vi kan forbedre og udvikle undervisningsforløbene i Learnmark Efteruddannelse.EVALUERINGER

Samtlige kurser bliver evalueret af deltagere og virksomheder. Vi bruger evalueringerne til at måle kvaliteten i forhold til vores konkurrenter og samarbejdspartnere.

Læs evalueringerne her: Evalueringer af AMU