Hotel og restaurant

Hotel og restaurant

Learnmark Efteruddannelse

Anretning

Vi har pt. ingen hold på dette kursus. Hvis du skriver dig op via kursusagenten, får du besked, når vi opretter nye hold.
Kursuspris
Pris for faglærte/ufaglærte i job eller selvforsørgende:
DKK 384,00
Pris for øvrige deltagere (Jobcenter betaler for ledige):
DKK 2.080,10
Info om fag

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Portionere og anvende anretningsteknikker til de mest forekommende retter/menuer.
Anvende forskellige anretningsformer, herunder tallerken- og fadanretning samt opdækning til buffet.
Præsentere de anrettede retter/menuer og skabe positiv helhedsoplevelse med gæsten.

Fagnummer: 48813 Anretning Varighed 3 dage Pris for faglærte/ufaglærte i job eller selvforsørgende: DKK 384,00 Pris for øvrige deltagere (Jobcenter betaler for ledige): DKK 2.080,10