Ledelse og medarbejderudvikling

Ledelse og medarbejderudvikling

Vi tilbyder lederkurser til nye og erfarne ledere

Den grundlæggende lederuddannelse

Den grundlæggende lederuddannelse er en praksisnær lederuddannelse, som giver dig en solid værktøjskasse, du kan bruge i din daglige ledelse.

Du får styrket både faglige og personlige kompetencer inden for ledelse, hvor du bliver mere bevidst om din personlige ledelsesstil, du lærer, hvordan du motiverer dine medarbejdere, og hvordan du styrker virksomhedens produktivitet.

Uddannelsen er derfor en god investering for både dig og virksomheden!MÅLGRUPPE

Uddannelsen er målrettet nye ledere og ledere med erfaring, som har brug for at få flere ledelsesværktøjer.

 

DIT UDBYTTE

Efter 13 dage på Den grundlæggende lederuddannelse har du
  • solid indsigt i din lederrolle og din rolle som personaleansvarlig
  • kompetencer til at motivere medarbejdere
  • redskaber til, hvordan du sikrer god dialog med den enkelte medarbejder og giver konstruktiv feedback
  • træning i at løse konflikter og afholde vanskelige samtaler
  • viden om, hvordan du afholder effektive møder og præsenterer et budskab
  • værktøjer til at prioritere og uddelegere arbejdsopgaver.

UNDERVISNINGSFORM

Undervisningen tager udgangspunkt i deltagernes egne erfaringer. På den måde lærer du at reflektere over din egen og andres ledelsesstil, og du får sat din egen ledelsesstil i perspektiv. Undervisningen veksler mellem oplæg, drøftelser i grupper eller plenum og praktiske øvelser.

Den grundlæggende lederuddannelse består af fem moduler, der sætter fokus på forskellige dele af ledelsesopgaven. Mellem hvert modul skal du løse en praktisk opgave, som tager udgangspunkt i din arbejdsplads. På den måde lærer du at omsætte teorien fra undervisningen til praktisk ledelse i din hverdag.

Kursisterne anbefaler Den Grundlæggende Lederuddannelse

Overvejer du at tage på lederkursus på Learnmark? Så kan du her få vejledning og anbefalinger direkte fra vores kursister, til hvorfor det er en rigtig god idé.

 

Den grundlæggende lederuddannelse - Business Horsens

Vi har pt. ingen hold på dette kursus. Hvis du skriver dig op via kursusagenten, får du besked, når vi opretter nye hold.
Kursuspris
Pris for faglærte/ufaglærte i job eller selvforsørgende:
DKK 1.040,00
Pris for øvrige deltagere (Jobcenter betaler for ledige):
DKK 3.199,75
Info om fag
49734 - Forandringsledelse

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere, der arbejder med eller ønsker at arbejde med ledelse.

Beskrivelse: Deltageren kan igennem forandrings- og udviklingsprocesser gennemføre organisatoriske og teknologiske forandringer, som fx digital og bæredygtig omstilling.
Deltageren er bevidst om faktorer, der kan påvirke medarbejderens motivation, trivsel, effektivitet og kompetenceudvikling i forandringsprocesser.
Deltageren er bevidst om sin egen ledelsesrolle i forandrings- og udviklingsprocesser samt initiativer, der fremmer det gode arbejdsmiljø i forbindelse med forandringsledelse.

Fagnummer: 49734 Forandringsledelse Varighed 3 dage Pris for faglærte/ufaglærte i job eller selvforsørgende: DKK 624,00 Pris for øvrige deltagere (Jobcenter betaler for ledige): DKK 1.869,85
49733 - Situationsbestemt ledelse

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere, der arbejder med eller ønsker at arbejde med ledelse.

Beskrivelse: Deltageren kan i forbindelse med anvendelse af situationsbestemt ledelse skabe trivsel og motivation og samtidig fremme effektiviteten og produktiviteten.
Deltageren kan anvende relevante ledelsesværktøjer i forbindelse med situationsbestemt ledelse, således den enkelte medarbejder udvikler sine kompetencer og opgave ansvar.
Deltageren kan delegere ansvar, beslutninger og opgaver i forhold til den enkelte medarbejders og teamets kompetencer.

Fagnummer: 49733 Situationsbestemt ledelse Varighed 2 dage Pris for faglærte/ufaglærte i job eller selvforsørgende: DKK 416,00 Pris for øvrige deltagere (Jobcenter betaler for ledige): DKK 1.329,90