Hotel og restaurant

Hotel og restaurant

Learnmark Efteruddannelse

Det nordiske køkken i madfremstilling

Vi har pt. ingen hold på dette kursus. Hvis du skriver dig op via kursusagenten, får du besked, når vi opretter nye hold.
Kursuspris
Pris for faglærte/ufaglærte i job eller selvforsørgende:
DKK 256,00
Pris for øvrige deltagere (Jobcenter betaler for ledige):
DKK 1.463,40
Info om fag

Målgruppe: Faglærte gastronomer og tilsvarende, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan anvende:
Viden om kulinariske madtraditioner, historik og principper til fremstilling af retter fra det nordiske køkken.
Viden om økonomisk bæredygtighed, råvarens sæson, terroir og biodiversitet til fremstilling af retter fra det nordiske køkken.
Sensoriske redskaber til at forfine den gastronomiske oplevelse.
Traditionelle nordiske råvarer på nye måder i udviklingen af retter.
Gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Fagnummer: 48832 Det nordiske køkken i madfremstilling Varighed 2 dage Pris for faglærte/ufaglærte i job eller selvforsørgende: DKK 256,00 Pris for øvrige deltagere (Jobcenter betaler for ledige): DKK 1.463,40