Bygge og anlæg

Bygge og anlæg

Learnmark Efteruddannelse

Fugemontøruddannelsen hold 3 modul 5

16-06-2025
Fugemontøruddannelsen hold 3 modul 5
Next- Glostrup Fabriksparken 31 2600 Glostrup
10 dage Daghold
Kursuspris
Pris for faglærte/ufaglærte i job eller selvforsørgende:
DKK 2.080,00
Pris for øvrige deltagere (Jobcenter betaler for ledige):
DKK 8.298,55
Der er hold med tillægspris på dette kursus. Klik og se samlet kursuspris.
Info om fag
49196 - Anvendelse af hånd- og maskinværktøj i Byggeriet

Målgruppe: Medarbejdere inden for jobområdet, der er tømrer eller har lignende kompetencer.

Beskrivelse: Deltagerne kan inden for bygge- og anlægsområdet:
Betjene værktøjer og maskiner under hensyn til gældende sikkerhedsforskrifter.
Vedligeholde de anvendte værktøjer og maskiner i overensstemmelse med producentens medfølgende brugeranvisning.
Udføre forefaldende arbejdsopgaver ved brug af motordrevne maskiner, f.eks. vinkelsliber, kædesav, overfræser, rundsave, dyksave samt andre større hånd- og værktøjsmaskiner.
Undersøge værktøjet for fejl eller mangler, og vurdere behovet for reparation af defekt maskinværktøj hos autoriseret reparatør.
Arbejde under hensyn til gældende lovgivning om kvalitetssikring, sikkerhed, miljøforhold, arbejdsmiljø og byggeri samt relevante anvisninger og vejledninger.

Fagnummer: 49196 Anvendelse af hånd- og maskinværktøj i Byggeriet Varighed 2 dage Pris for faglærte/ufaglærte i job eller selvforsørgende: DKK 416,00 Pris for øvrige deltagere (Jobcenter betaler for ledige): DKK 1.636,20
48050 - Arbejdsmiljø 2 i faglærte og ufaglærte job

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til ufaglærte og faglærte medarbejdere i større eller mindre virksomheder, der arbejder inden for de jobområder, hvor der tilbydes AMU-uddannelser. Det anbefales, at deltageren har gennemført "Arbejdsmiljø 1 i faglærte og ufaglærte job" eller har tilsvarende kvalifikationer.

Beskrivelse: Deltageren kan medvirke til at fremme konkrete arbejdsmiljøforhold med brug af udvalgte arbejdsmiljøværktøjer (fx materiale fra Branchearbejdsmiljørådene) inden for eget jobområde.

Deltageren kan bidrage til at synliggøre og forebygge arbejdsmiljøproblemer på arbejdspladsen på baggrund af viden om arbejdsmiljøproblemers typiske årsager og løsningsmuligheder, fx forhold eller ændringer i arbejdspladsens indretning, udstyr og hjælpemidler og organisering af arbejdet.

Deltageren kan medvirke til at fremme arbejdsmiljøet inden for eget jobområde på baggrund af viden om egen og andres rolle/ansvar i virksomhedens arbejdsmiljøarbejde.

Fagnummer: 48050 Arbejdsmiljø 2 i faglærte og ufaglærte job Varighed 2 dage Pris for faglærte/ufaglærte i job eller selvforsørgende: DKK 416,00 Pris for øvrige deltagere (Jobcenter betaler for ledige): DKK 1.329,90
45565 - Brug af pc på arbejdspladsen

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig mod AMU-målgruppen. Dvs. personer med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveauet.

Beskrivelse: Deltageren kan i sit daglige arbejde anvende en pc koblet på virksomhedens netværk, og kan i den forbindelse anvende installeret styresystem, anvende mus og tastatur, logge på netværket, lagre og hente data fra henholdsvis lokale- som fra netværksdrev, samt anvende et installeret antivirusprogram.
Deltageren kan anvende opnået pc-teknisk og -faglig viden i forbindelse med kommunikationen med virksomhedens it-supportfunktion eller ekstern support og er desuden i stand til at udføre elementær fejlfinding på egen pc samt at tilslutte eksterne enheder.

Fagnummer: 45565 Brug af pc på arbejdspladsen Varighed 3 dage Pris for faglærte/ufaglærte i job eller selvforsørgende: DKK 624,00 Pris for øvrige deltagere (Jobcenter betaler for ledige): DKK 1.978,30
49839 - Fugemontør - Dilatationsfuger

Målgruppe: Personer, der har eller søger beskæftigelse indenfor fugebranchen.

Beskrivelse: Deltageren kan - på baggrund af viden om vejrlig, temperatursvingninger og fugematerialerne samt de tilstødende materialers egenskaber - dimensionere og udføre:
- Dilatationsfuger ved betonelementer og betongulve
- Dilatationsfuger ved vægge og gulve af tegl
- Dilatationsfuger ved brokonstruktioner
- Dilatationsfuger ved trækonstruktioner og trægulve

Deltageren kan endvidere:
- Udføre kvalitetssikring og egenkontrol
- Bortskaffe overskydende materialer på forsvarlig og lovlig vis ud fra god praksis for bæredygtig adfærd indenfor brancheområdet
- Udføre arbejdet efter relevante anvisninger og gældende miljø- og arbejdsmiljølovgivning, herunder ergonomi samt anbefalede og lovpligtige hjælpe- og værnemidler

Fagnummer: 49839 Fugemontør - Dilatationsfuger Varighed 3 dage Pris for faglærte/ufaglærte i job eller selvforsørgende: DKK 624,00 Pris for øvrige deltagere (Jobcenter betaler for ledige): DKK 2.595,70
21037 - Fugemontør - Specialfuger

Målgruppe: Kurset henvender sig til medarbejdere med eller uden brancheerfaring.

Beskrivelse: Deltageren kan i forbindelse med fugning af specialfuger:
Udføre specialfugning som ved maritime forhold, laboratorier, fødevareproduktion, structural glasing, glaslimning og forsegling m.m. ved brug af forskellige typer af fugematerialer samt brug af relevant værktøj.
Udføre vandtæt fugning af bassiner og kanaler med udgangspunkt i viden om det enkelte fugemateriales sammensætning og anvendelsesmuligheder.
Udføre specialfugearbejde med udgangspunkt i viden om fugens opbygning og anvendelsesmuligheder og under hensyntagen til vejrforhold.
Beregne bredde og dybde af specialfugen samt mængder som er tilknyttet arbejdsprocessen.
Foretage nødvendigt vedligehold af det anvendte værktøj og udstyr
Udføre arbejdet efter relevante anvisninger og gældende miljø- og arbejdsmiljølovgivning, herunder hensigtsmæssige arbejdsstillinger samt anbefalede og lovpligtige hjælpe- og værnemidler.
Anvende god praksis for bæredygtig adfærd indenfor arbejdsområdet.

Fagnummer: 21037 Fugemontør - Specialfuger Varighed 4 dage Pris for faglærte/ufaglærte i job eller selvforsørgende: DKK 832,00 Pris for øvrige deltagere (Jobcenter betaler for ledige): DKK 3.377,60
47668 - Grundlæggende faglig regning

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til ufaglærte og faglærte, der har brug for at videreudvikle færdigheder i grundlæggende faglig regning til brug i arbejdet eller deltagelse i f.eks. AMU.

Beskrivelse: Deltageren styrker og videreudvikler sine færdigheder inden for grundlæggende faglig regning med henblik på løsning af faglige opgaver i branchen eller i forbindelse med erhvervsrettet voksenuddannelse. Deltageren kan anvende de fire regningsarter: plus, minus, gange og dividere og kan anvende regningsarterne såvel ved overslagsregning som ved brug af lommeregner og computer. Endvidere kan deltageren regne med procenter, promiller og brøker samt anvende forholdsregning.

Fagnummer: 47668 Grundlæggende faglig regning Varighed 2 dage Pris for faglærte/ufaglærte i job eller selvforsørgende: DKK 416,00 Pris for øvrige deltagere (Jobcenter betaler for ledige): DKK 1.329,90