Administration

Administration

Learnmark Efteruddannelse

Grundlæggende administration

Vi har pt. ingen hold på dette kursus. Hvis du skriver dig op via kursusagenten, får du besked, når vi opretter nye hold.
Kursuspris
Pris for faglærte/ufaglærte i job eller selvforsørgende:
DKK 5.200,00
Pris for øvrige deltagere (Jobcenter betaler for ledige):
DKK 13.748,75
Info om fag
48464 - Grundlæggende administration

Målgruppe: Kurset retter sig mod ufaglærte medarbejdere, der arbejder med administration.

Beskrivelse: Deltageren kan på grundlæggende niveau selvstændigt planlægge og udføre mundtlig og skriftlig kommunikation i forhold til afgrænsede administrative arbejdsprocesser og udpege forskelle i anvendelse af sproget i forhold til kulturer, sprogpolitik/-normer, kommunikationskanaler og målgrupper.

Deltageren kan desuden på grundlæggende niveau selvstændigt planlægge og udføre digital databehandling i forhold til afgrænsede administrative arbejdsprocesser og udpege forskelle i virksomheders/institutioners behov for og behandling af data og innovere digitalisering af afgrænsede arbejdsprocesser.

Deltageren kan sluttelig på grundlæggende niveau selvstændigt planlægge og udføre afgrænsede administrative serviceopgaver ud fra en helhedsforståelse og udpege forskelle i anvendelse af forskellige servicekoncepter, kvalitetskoncepter og normer.

Fagnummer: 48464 Grundlæggende administration Varighed 25 dage Pris for faglærte/ufaglærte i job eller selvforsørgende: DKK 5.200,00 Pris for øvrige deltagere (Jobcenter betaler for ledige): DKK 13.748,75