Ledelse og medarbejderudvikling

Ledelse og medarbejderudvikling

Vi tilbyder lederkurser til nye og erfarne ledere

Introduktion til bæredygtig omstilling

Der er sat en bæredygtig retning for danske virksomheders fremtid og bæredygtig produktion er et konkurrenceparameter. Virksomhedernes medarbejdere er en vigtig del af den grønne omstilling.

Arbejdet med bæredygtighed er fx at

  • spare energi
  • reducere spild
  • optimere driften
  • implementere nye grønne teknologier i produktionen.

Med kurset ’Introduktion til bæredygtig omstilling’ skabes der et godt grundlag for at arbejde med bæredygtig omstilling i virksomheden.

Kursets indhold og deltagernes udbytte

På kurset får deltagerne et godt afsæt for at

  • arbejde med mere bæredygtige metoder
  • forstå de overordnede strategier og sammenhænge for at bidrage til en bæredygtig udvikling.

Efter kurset

  • har deltagerne kendskab til begrebet bæredygtighed i forbindelse med fx miljøkrav, mærkningsordninger og/eller certificeringer
  • kan deltagerne aktivt komme med forslag til og vurdere bæredygtighed i egen praksis og jobfunktion
  • kan deltagerne i samarbejde med andre medvirke til at omstille en proces, et produkt eller en service i virksomheden med henblik på udvikling af virksomhedens bæredygtighedsmål og indsatsområder.

Målgruppe

Kurset er for faglærte og ufaglærte medarbejdere i større eller mindre virksomheder, der skal i gang med at omstille en given proces, et produkt eller en service til at være mere bæredygtig.

Afholdelse

Kurset kan afholdes såvel på virksomheden som på Learnmark Efteruddannelse.

Introduktion til bæredygtig omstilling

Vi har pt. ingen hold på dette kursus. Hvis du skriver dig op via kursusagenten, får du besked, når vi opretter nye hold.
Kursuspris
Pris for faglærte/ufaglærte i job eller selvforsørgende:
DKK 268,00
Pris for øvrige deltagere (Jobcenter betaler for ledige):
DKK 1.268,90
Info om fag
49785 - Introduktion til bæredygtig omstilling

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere i større eller mindre virksomheder, der skal i gang med at omstille en given proces, produkt eller service til at være mere bæredygtig.

Beskrivelse: Deltageren kan på baggrund af kendskab til begrebet ”bæredygtighed” i forbindelse med f.eks. miljøkrav, mærkningsordninger og/eller certificeringer, aktivt komme med forslag til og vurdere bæredygtighed i egen praksis og jobfunktion.
Deltageren kan i samarbejde med andre medvirke til at omstille en proces, et produkt eller en service i virksomheden med henblik på udvikling af virksomhedens bæredygtighedsmål og indsatsområder.

Fagnummer: 49785 Introduktion til bæredygtig omstilling Varighed 2 dage Pris for faglærte/ufaglærte i job eller selvforsørgende: DKK 268,00 Pris for øvrige deltagere (Jobcenter betaler for ledige): DKK 1.268,90