Hotel og restaurant

Hotel og restaurant

Learnmark Efteruddannelse

Madfremstilling uden fødevareallergi
Vi har pt. ingen hold på dette kursus. Hvis du skriver dig op via kursusagenten, får du besked, når vi opretter nye hold.
Kursuspris
AMU-målgruppen:
DKK 128,00
Uden for AMU-målgruppen:
DKK 846,70
Info om fag

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Ved planlægning og udvikling af retter tage hensyn til de fødevarer, der oftest forårsager allergiske reaktioner.
Erstatte de allergifremkaldende fødevarer, så retten beholder sin kulinariske værdi.
Udarbejde liste over anvendte ingredienser i de enkelte retter til både gæster og egenkontrol.

Fagnummer: 48824 Madfremstilling uden fødevareallergi Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 128,00 Uden for målgruppe: DKK 846,70