Hotel og restaurant

Hotel og restaurant

Learnmark Efteruddannelse

Økologi i den daglige madproduktion

Vi har pt. ingen hold på dette kursus. Hvis du skriver dig op via kursusagenten, får du besked, når vi opretter nye hold.
Kursuspris
Pris for faglærte/ufaglærte i job eller selvforsørgende:
DKK 624,00
Pris for øvrige deltagere (Jobcenter betaler for ledige):
DKK 2.299,90
Info om fag
48775 - Økologi i den daglige madproduktion

Målgruppe: Produktionsmedarbejdere som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Beskrivelse: Du kan:
Planlægge og producere økologiske måltider på baggrund af viden om udbud af økologiske råvarer i sæson.
Anvende forskellige former for smagsgivere til økologiske retter for at understøtte en bredere variation af måltidet.
Anvende tilberednings- og konserveringsmetoder i fremstillingen af sæsonbestemte, økologiske produkter, retter eller måltider.

Kurset kompetencer kan opnås for en af følgende sæsoner:
___ Sommer
___ Vinter

Fagnummer: 48775 Økologi i den daglige madproduktion Varighed 3 dage Pris for faglærte/ufaglærte i job eller selvforsørgende: DKK 624,00 Pris for øvrige deltagere (Jobcenter betaler for ledige): DKK 2.299,90