Hotel og restaurant

Hotel og restaurant

Learnmark Efteruddannelse

Råvarer i køkkenet - trin 2

Vi har pt. ingen hold på dette kursus. Hvis du skriver dig op via kursusagenten, får du besked, når vi opretter nye hold.
Kursuspris
Pris for faglærte/ufaglærte i job eller selvforsørgende:
DKK 256,00
Pris for øvrige deltagere (Jobcenter betaler for ledige):
DKK 1.463,40
Info om fag
48827 - Råvarer i køkkenet - trin 2

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan for de mest anvendte rеvarer i produktionskøkkenet:
Kvalitetsvurdere rеvarer samt hel- og halvfabrikata i forhold til pris, udseende, smag og mærkning samt sikre korrekt opbevaring.
Vurdere råvarers og tilberedte produkters sensoriske kvaliteter.
Rense og klargøre rеvarer, sе næringsstofferne bedst muligt bevares
Kalkulere forbrug og svindprocent for en given ret.

Fagnummer: 48827 Råvarer i køkkenet - trin 2 Varighed 2 dage Pris for faglærte/ufaglærte i job eller selvforsørgende: DKK 256,00 Pris for øvrige deltagere (Jobcenter betaler for ledige): DKK 1.463,40