Hotel og restaurant

Hotel og restaurant

Learnmark Efteruddannelse

Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 2

Vi har pt. ingen hold på dette kursus. Hvis du skriver dig op via kursusagenten, får du besked, når vi opretter nye hold.
Kursuspris
Pris for faglærte/ufaglærte i job eller selvforsørgende:
DKK 256,00
Pris for øvrige deltagere (Jobcenter betaler for ledige):
DKK 1.463,40
Info om fag

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Anvende viden om egen smagssans og de fem grundsmage i planlægning af retter til restaurant, kantine og catering.
Nytænke klassiske/typiske retter og komponere nye garniturer, sе det æstetiske udtryk stemmer overens med et givent koncept.
Vurdere rettens/menuens kvalitet ud fra bæredygtige principper.
Anvende sensoriske redskaber til at udvikle og forfine hele måltidsoplevelsen.
Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Kompetencerne opnеs inden for én af nedenstående kategorier:
_____ Varme og lune retter, herunder anretninger
_____ Smørrebrød, kanapéer og sliders
_____ Salater, sandwich, saucer og dressinger.

Fagnummer: 48818 Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 2 Varighed 2 dage Pris for faglærte/ufaglærte i job eller selvforsørgende: DKK 256,00 Pris for øvrige deltagere (Jobcenter betaler for ledige): DKK 1.463,40