It til produktionsstyring

It til produktionsstyring

Learnmark Efteruddannelse

It til produktionsstyring

Bliv opdateret med ny viden og få relevante kompetencer på vores kurser inden for IT og produktionsstyring.

Fandt du ikke det kursus, du søgte, er du velkommen til at kontakte os.

Learnmark Efteruddannelse afvikler også gerne hold for virksomheder. Kontakt os og hør om dine muligheder.Industriens digitale kørekort

Industriens digitale kørekort er målrettet dig, der er medarbejder i produktionen.

Industriens digitale kørekort er skabt specielt til dig, der arbejder inden for produktion. Uddannelsens mål er at gøre dig fortrolig med de digitale værktøjer, der er en del af din hverdag både på jobbet og privat. Kørekortet består af fire AMU-kurser, der giver dig en grundig forståelse for de digitale muligheder og udfordringer, du kan stå overfor i produktionen. Du opnår også praktisk erfaring i at håndtere digitale apparater og produktionsdata. 

Gennem en solid blanding af teori og praktiske øvelser bliver du rustet til bedre at forstå, bruge og støtte op omkring brugen af digitale teknologier i din virksomhed. 

Kurser
Industriens digitale kørekort tager i alt 10 dage og består af disse kurser: 

• Digitalisering i produktionen 1 (2 dage) 
• Digitalisering i produktionen 2 (3 dage) 
• Anvendelse af produktionsdata (3 dage) 
• Ny teknologi i produktionen (2 dage).

Afholdelsesform

Virksomhedshold
Learnmark Efteruddannelse kan afholde kurserne enkeltvist eller som samlet forløb over en aftalt periode. Kurserne kan afholdes på Learnmark Efteruddannelse eller i virksomheden. 

Åbne kurser
Kurserne afvikles som åbne kurser. Se datoer på kursus.learnmark.dk. Her tilmelder du også dig selv eller dine medarbejdere. Kurser afvikles på Learnmark Efteruddannelse i Horsens. 

Se relevante kurser