Nedriveruddannelsen

Nedriveruddannelsen

Nedriveruddannelsen

Uddannelsen til nedriver giver dig en grundig, alsidig viden og praktiske færdigheder. Som uddannet nedriver er du i stand til at udføre forsvarligt nedrivningsarbejde i forhold til dig selv og dine omgivelser. Det er vigtigt, at sikkerheden er på plads og gældende regler følges.
Det stiller krav til din viden, faglighed, fleksibilitet og evne til at samarbejde. Derfor skal du uddanne dig for at blive nedriver.

Uddannelsen

Uddannelsen varer 1½ år og er opbygget, så du skiftevis deltager i kurser på Learnmark Horsens og arbejder i den virksomhed, du har indgået uddannelsesaftale med. Der er 10 skoleperioder på 2 ugers varighed samt en skoleperiode på én uges varighed. I alt 21 uger. 

Der undervises i hovedområder som bygningskonstruktioner, sikkerhed, materialelære, miljøforhold, maskinbetjening og værktøjers betjening. I skoleforløbet får du certifikat til bl.a. stillads, asbest, PCB, epoxy mm. Mellem skoleperioderne arbejder du i virksomheden på lige fod med de øvrige medarbejdere. Der er mulighed for at afkorte skoleforløbene. Dette afgøres ved en personlig samtale og en efterfølgende kompetencevurdering.

Mere info

Peter Hjortdal Andersen, uddannelsesleder 
T: 42 12 73 06, E: pha@learnmark.dk 

Jette Nielsen, kursussekretær  
T: 88 16 36 47, E: jvni@learnmark.dk 

Få også mere at vide om uddannelsen og jobmulighederne på: www.bygud.dk

Nedriverkurser

Se vores kursustilbud indenfor nedrivning.

Se relevante kurser