Videooptagelse i medarbejderens jobfunktion

Vi har pt. ingen hold på dette kursus. Hvis du skriver dig op via kursusagenten, får du besked, når vi opretter nye hold.
Kursuspris
Pris for faglærte/ufaglærte i job eller selvforsørgende:
DKK 380,00
Pris for øvrige deltagere (Jobcenter betaler for ledige):
DKK 1.265,50
Info om fag
45909 - Videooptagelse i medarbejderens jobfunktion

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig mod AMU-målgruppen. Dvs. personer med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveauet. Uddannelsesmålet henvender sig til deltagere uden de store forudsætninger indenfor digital videobehandling, men som vil opnå den nødvendige viden svarende til at kunne, på en ukompliceret måde, anvende digitale videofilm i forbindelse med sit arbejde.

Beskrivelse: Deltageren kan på et grundlæggende niveau anvende digitale videokameraer til optagelse af videofilm ved udførelsen af arbejdsopgaver, der benytter videofilm som hjælpemiddel. Deltageren kan optage videofilm til brug for opgaver såsom sagsdokumentation, teknisk dokumentation, præsentationsmateriale til salg, hjemmeside og produktblade, instruktion og undervisning samt e-handel.

Herudover kan deltageren overføre videofilm til andre digitale medier, samt skelne mellem de forskellige filformater som videofilm lagres i.

Fagnummer: 45909 Videooptagelse i medarbejderens jobfunktion Varighed 2 dage Pris for faglærte/ufaglærte i job eller selvforsørgende: DKK 380,00 Pris for øvrige deltagere (Jobcenter betaler for ledige): DKK 1.265,50