Gas-, vand-, og sanitetsmesteruddannelsen

Learnmark Efteruddannelse starter uge 34 nyt hold på den velkendte GVS-mester deltidsuddannelse. Undervisningen foregår 2 dage om ugen i to år. Uddannelsen tilgodeser virksomhedens medarbejdere, der ikke kan undværes på fuld tid. Undervisningen foregår mandag og torsdag evt. suppleret med fjernundervisning.

Uddannelsen

Efter den fulde uddannelse til GVS-mester er du kvalificeret til selvstændigt at projektere, installere og varetage driften af systemer inden for gas og VVS. Du er samtidigt berettiget til at ansøge om autorisation på gas-, vand- og sanitetsområdet - også kendt som autoriseret VVS-installatør. Uddannelsesforløbet baseres på en lang byggefaglig og teoretisk uddannelsestradition i Horsens.

Som et ekstra tilbud vil det være muligt at indlægge kloakmestereksamen i uddannelsen. Du kan således blive kvalificeret til både at være autoriseret kloakmester og GVS/VVS-installatør efter endt uddannelse. Kloakmesteruddannelsen

Som tilvalg kan du tage kloakmesteruddannelsen, fredagsholdet. Periode: Uge 40 2023 - ca. uge 20 2024.

Fjernundervisning

Du vælger selv, om du vil følge undervisningen på skolen eller hjemme via fjernundervisning. Fjernundervisning er en direkte transmission fra klasseundervisningen. Den fjernunderviste kan således følge undervisningen og dialogen i klassen via egen pc, og kan selv spørge ind i klassen. Alle lektioner optages, og kan genses efter behov.

Praktisk om uddannelsen

Adgangskrav 
For at blive optaget på uddannelsen kræves relevant erhvervsuddannelse inden for VVSområdet og en arbejdserfaring på minimum 2 år efter bestået svendeprøve som VVSmontør, landbrugsmaskinsmed, blikkenslager eller lign. Andre med tilsvarende viden sammen med dokumenteret erhvervserfaring inden for VVS kan optages på studiet. 
Som ingeniører, maskinmestre og bygningskonstruktører kan du blive optaget på uddannelsen med mulighed for meritafkortning af uddannelsen i forhold til kvalifikationer. 

Sted 
GVS-mester og kloakmesteruddannelsen foregår i samme studiemiljø på Learnmark Efteruddannelse, Vejlevej 150, 8700 Horsens. 

Varighed 
Undervisningen foregår 2 dage om ugen i to år. Undervisningen er mandag og torsdag. 

Start 
Mandag 21. august 2023. 

Pris 
99.500,00 kr. Prisen fordeles over fire rater a 24.875,00 kr. 
Derudover er der 17 dage på AMU-kursus a 150,00 kr. pr. dag. Det er muligt at få 820,00 kr. pr. dag i VEU-godtgørelse. 

Adgangskursus

Som maskinmester, ingeniør, konstruktør eller lignende kan du tage et adgangskursus, som giver dig adgang til GVS-mesteruddannelsen.

Læs mere om uddannelsen her: Adgangskursus til GVS-mester og boliginstallatøruddannelsen

Mere info

Peter Hjortdal Andersen 
Uddannelsesleder Learnmark Efteruddannelse 
T: 4212 7306
E: pha@learnmark.dk 

Flemming Egelund 
Underviser 
Learnmark Efteruddannelse 
T: 4212 7338 
E: fleg@learnmark.dk
1 kurser er skjult - tryk her for at vise dem