Tag et svejsekursus/svejsecertifikat på Learnmark Efteruddannelse

Svejsning udbydes i åbent værksted, som er en fleksibel og målrettet afholdelsesform. Vi underviser i flere forskellige svejseprocesser, på flere niveauer, på samme tid.
Der er optag alle hverdage året rundt. (Med forbehold for planlagte lukkedage).
 
Vi tager udgangspunkt i den enkeltes kvalifikationer og erfaringer, og undervisningen tilrettelægges efter en klar målsætning for den enkelte. Uddannelsesforløbets længde normeres herefter.
 

Er du i tvivl om hvilket svejsekursus du skal vælge

Er du ikke sikker på hvilket svejsekursus, der passer til dig og dit behov/niveau, kan du vælge et vilkårligt kursus fra nedenstående oversigt. Så kan du i samarbejde med din underviser på første kursusdag vælge det rette svejsekursus.
 
 

Svejsecertifikat

Der er mulighed for at afslutte kurserne med certifikatprøve:
 
  • SKOLECERTIFICERING/ PERSONLIGT CERTIFIKAT med 3 års gyldighed efter udstedelsesdato. (Dog har ALU-certifikater kun 2 års gyldighed). Der indkaldes til fornyelse i god tid inden udløbsdato. Certificeringen udføres som teoretisk og praktisk prøvning i henhold til DS/EN9606-1/ 2.
  • VÆRKSTEDSCERTIFICERING /PROCEDUREPRØVNING kan efter særlig aftale med godkendt prøvningsinstitut foregå på kurserne i Åbent Svejseværksted.
  • CERTIFICERING kan udføres med 3.parts godkendelse i henhold til arbejdsministeriets bekendtgørelse nr. 743 (lovgivning om trykbærende anlæg) PED/TPED. Godkendelsen foretages af Force certifikation.

Ny svejserobot

Vi har to forskellige svejserobotter til rådighed, og vi har ansat Nikolai som underviser til formålet. Han har stor erfaring med robotsvejsning, og er klar til at udvikle dig, uanset hvilket teknisk udgangspunkt du kommer med.  I filmen underviser Nicolai, Danial i programmering og svejsning af en stående kantsøm.