Svejsning og svejsecertifikater

Svejsning udbydes i åbent værksted, som er en fleksibel og målrettet afholdelsesform. Vi underviser i flere forskellige svejseprocesser, på flere niveauer, på samme tid.
Der er optag alle hverdage året rundt. (Med forbehold for planlagte lukkedage).
 
Vi tager udgangspunkt i den enkeltes kvalifikationer og erfaringer, og undervisningen tilrettelægges efter en klar målsætning for den enkelte. Uddannelsesforløbets længde normeres herefter.
 
Der er mulighed for at afslutte kurserne med certifikatprøve:
 
  • SKOLECERTIFICERING/ PERSONLIGT CERTIFIKAT med 3 års gyldighed efter udstedelsesdato. (Dog har ALU-certifikater kun 2 års gyldighed). Der indkaldes til fornyelse i god tid inden udløbsdato. Certificeringen udføres som teoretisk og praktisk prøvning i henhold til DS/EN9606-1/ 2.
  • VÆRKSTEDSCERTIFICERING /PROCEDUREPRØVNING kan efter særlig aftale med godkendt prøvningsinstitut foregå på kurserne i Åbent Svejseværksted.
  • CERTIFICERING kan udføres med 3.parts godkendelse i henhold til arbejdsministeriets bekendtgørelse nr. 743 (lovgivning om trykbærende anlæg) PED/TPED. Godkendelsen foretages af Force certifikation.

Mød Markandaya

Markandaya har valgt at efteruddanne sig på Learnmark Tech. Han drømmer om at blive selvstændig, men mangler nogle certifikater for at drømmen kan gå i opfyldelse. Lige nu er han derfor ved at specialisere sig - blandt andet inden for TIG svejsning.
 
Se relevante kurser
Kontakt
Jette Vibeke Nielsen
Kursussekretær
Skriv en besked