IT og regnskab

IT og regnskab

Vi tilbyder et bredt udvalg af kurser inden for IT og regnskab i åbent værksted

IT og regnskab

Ønsker du at styrke dine kompetencer inden for IT eller regnskab - enten som ledig eller som medarbejder i en administrativ jobfunktion?

Så har vi kurserne til dig!
Vi afvikler kurserne i åbent værksted, hvor vi tilpasser undervisningen efter dit behov, niveau og tempo. 
 

?si=5XaDRFftBoVnBTO4

OBS
Er du ikke sikker på hvilket kursus, der passer til dig og dit behov/niveau, kan du vælge et vilkårligt kursus fra nedenstående oversigt. Så kan du i samarbejde med din underviser på første kursusdag vælge det rette kursus.


For medarbejdere i industrien
Industriens digitale kørekort er målrettet dig, der er medarbejder i produktionen.

Industriens digitale kørekort er skabt specielt til dig, der arbejder inden for produktion. Uddannelsens mål er at gøre dig fortrolig med de digitale værktøjer, der er en del af din hverdag både på jobbet og privat. Kørekortet består af fire AMU-kurser, der giver dig en grundig forståelse for de digitale muligheder og udfordringer, du kan stå overfor i produktionen. Du opnår også praktisk erfaring i at håndtere digitale apparater og produktionsdata. 

Gennem en solid blanding af teori og praktiske øvelser bliver du rustet til bedre at forstå, bruge og støtte op omkring brugen af digitale teknologier i din virksomhed. 

Industriens digitale kørekort tager i alt 10 dage.

Læs mere om industriens digitale kørekort
Michael Sølvsten Kristiansen
Salgskonsulent Brunsgaard A/S
Før var det besværligt og tog lang tid for mig at lave en pæn afslutning af sagerne, og jeg sad nogle gange og regnede efter med en lommeregner for at være sikker på, at det var de rigtige priser.

Nu, hvor jeg har været på kursus i Excel, er det blevet meget lettere. Jeg har styr på formler, genveje og kan sætte det pænt op, så det ser ordentligt ud. Det er blevet meget hurtigere og nemmere for mig at arbejde med Excel.

Se relevante kurser